Nejnovější recenze ze sekce Sporttestery
- Bezkonkurencni
- Vše v jednom
- Vojenska atestace
- Fenix 7x pro stejny
Perfektni hodinky na vse a bezkonkurence stejny narez nabizi i garm.fenix 7x pro jen se lisi v cervene diode oproti zelene a viditelnost dyspl.pri nocnim videni a jedno tlač.vypnuti vešker.vyzarovani...sign. jinak stejne na fenix se musi vypinat zareni rucne takze zmacknete asi 3krattlač
No za tu cenu od pa a Karla prostě super
- Kvalitní produkt
- výdrž baterie, praktické funkce
- nepříliš intuitivní ovládání
Skvělé hodinky pro sportovce. Můžete s nimi i platit a odpovídat na zprávy.
- rychlost dodání,skvělá komunikace
- hodinky
- Luxusni zarizeni, splnuje presne pozadavky.
- Vše funkční
- Složité se rychle orientovat
Pro mě naprosto dostačující, přesné měření, přehledné.
Skvělé chytré hodinky s dlouhou výdrží baterie. Při příštím nákupu si budu sledovat blížící se Black Friday. Kdybych počkal jeden týden, tak jsem hodinky pořídil výrazně levněji :-(.
- kvalita a spousta funkcí
- Malé, praktické
- lehké
- složité ovládání přes 5 tlačítek,nedotykový display
Dlouhá výdrž baterie, rychlé placení kartou. Vše dobře čitelné a srozumitelné. Dobrá komunikace s telefonem.
- Jednoduché ovládání, univerzální použití pro různé sporty.
- rychlý nákup
Jsou super
- Vyhoda
- GPS kvůli které jsem to kupoval je opravdu přesná
- Baterka má opravdu dlouhou výdrž
- Hmostnost je velmi nízká
- Dislej má opravdu vyblité barvy, ani omylem se to neblíží produktovým fotkám z internetu.
- Displej je mnohem menší než ciferník, proč ten tlustý černý okraj
- K hodinkám je sice poukaz na podrobné CZ topomapy, což byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem si je vybral. Nicméně v aplikaci Garmin Express to momentálně nefunguje a řeším to s podporou Garminu. Nechápu, proč si to Garmin nenaprogramuje tak, že podle sériového čísla někde z FW se CZ mapy prostě sami nainstalují a řeší to přes nějaké vouchery, jejichž funkčnost si vůbec neumí pohlídat.
- Sporty neobsahují InLine brusle. Je tam spousta nesmyslů jako například Golf, Piklebal, Padel (o těchto 2 sportech jsem opravdu netušil, že existují), ale prostě tam není jeden ze 3 nejpopulárnějších kardio sportů - Inline brusle.
Z hodinek mám rozporuplný pocit. Hlavní důvod, proč jsme je vybral byla přesnost GPS a vestavěné mapy. S tím, že když koupím hodinky z CZ distribuce, dostanu VOucher na podrobné CZ mapy. Jenže ty prostě nefungují, Garmin to má ošéfované hůře než nějaký pofiderní prodejce z Aliexpresu. Zklamal mě také displej, kdy barvy jsou opravdu naprosto vyblité, vůbec neodpovídají fotkám z internernetu. Mé předchozí AMazfit za 1/10 ceny mají mnohem hezčí displej. Jinak zatím spokojenost hlavně s přesností GPS, kteá byla u Amazfitů dost špatná a byl to důvod pro změnu. Naprosto nepochopitelně chybí mezi sporty InLine brusle (přito je tam spousta nesmyslných sportů o nichž jsem netušil, že existují)
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »