Nejnovější recenze ze sekce Sporttestery
- velký čitelný displej
- výdrž
- barometr
- široké nastavení datových polí
- rychle se chytá GPS (ale zatím je mám krátce na ověření)
- na začátku pořád otravuje s výzvama, odpočinkem, návrhama tréninků atd., ale lze to vše vypnout
- žádný extra posun od minulé verze 245 (což je v pořádku, pokud by nestály o třetinu víc...)
Oproti 245 se až tak moc neliší, ale mají větší displej a zřejmě i výdrž (zatím jsem nestihl otestovat). Plus mají navíc barometr, což pro mě zrovna zásadní věc není - spíš takový zajímavý údaj při běhu. Další změny jsou hlavně softwarové (tréninky, hodnocení výkonu a další statistiky) a záleží na každém, zda je využije. Za mě vítám přidání defaultního sportu "běžky" a větší možnosti nastavení datových polí.
- kvalitní produkt
- hezká barva pro ženy
- safírové skličko
Zatím bez chyby.Zatím chytřejší než já:-)
- Funguje jak má
Zatim jenom golf, plavani na otevřené vodě, horske kolo a turistika. Mam 2 dioptrie na blízko a tak mam 2 datové pole na displeji s velkými číslicemi,ale pismena jsou stále malá. Na slunci je krásně čitelný displej.Jsem velice spokojeny.
Naprostá spokojenost
- Velmi povedený produkt
Nevím
- Výdrž baterie
- Odolnost
- Platby
- Výdrž baterie
- Nemá hudební přehrávač
Moje první garmini a zatím jsem stále nadšen a pořád je co objevovat v zákoutích košatého menu.
Výdrž až 14 dní berte s rezervou, to by muselo být asi úplně všechno vypnuté. 5 až 7 dní max. při běžném provozu.
Startovací model za rozumnou cenu, chybí mi na kontrolce stavu baterie přesné procento nabití, chybí mi profil pro plavání, jinak jsou funkce pokročilé.
- Oproti předchozí generaci o hodně přesnější výškoměr
- Solární nabíjení je prostě super - po týdnu nošení ubyla výdrž baterie jen o 2 dny
- Víc informací na displeji = menší hodiny
Měl jsem jsem předchozí generaci a koupil koupil jsem generaci novou. Druhá generace nedělá instinctu vůbec žádnou ostudu - naopak odstranila všechny nedostatky z generace první (kterých bylo opravdu málo). Instinct není pro každého, ale já jsem se v tomto produktu našel a opět bych si je koupil znovu.
Super volba !
prostě Garmin, pro sport ideální
- Naprostá spokojenost, ideální volba pro ty co nechtějí fenix 7.
Timex dlouhodobě oblíben
Splňuje vše co potřebuji .
Bohužel byl dodán bez návodu a ikdyž hodinky jsou v češtině, tak pro nováčka velmi složitý produkt se učit ovládat bez něj a vše zjištovat. Jinak vypadají, že skvěle splní všechny předpoklady proč byli zakoupeny
- Optimální upgrade po první generaci Instinctu
- Široké spektrum dat v kombinaci s appkou
- Robustní design
- Appka sama o sobě je skvělá i IQ store
- VO2Max metriky, analýza tréninků i doporučení zátěže, atd.
- Vážně mě nic nenapadá
Cena / výkon zde vychází velmi dobře. Velká zásoba aktivit (proti Instinctu 1) a další ke stažení, spousta metrik, které při správném pochopení vedou k efektivnějšímu tréninku i rozvržení zátěže a regenerace. Vše se celkem intuitivně ovládá, hodinky mají i českou lokalizaci. První generace vydržela 3 roky úplně s přehledem a tyhle vypadají, že nebudou o nic horší. Baterka bez měření saturace kyslíku nonstop (vážně netřeba, puštěno jen na spánek) vydrží nabité kolem 10-12 dnů. Garmin je naštěstí v dnešní době jedna z mála záruk kvality.
Zatím vše funguje, jak má. Uvidíme časem. Měření trasy dle GPS sedí s jiným měřením. Super je Garmin Pay.