Nejnovější recenze ze sekce Sporttestery

Přidáno: 7. ledna 2023

Zakoupeno v Electro World

• Příjemně se nosí
  • Jsou lehké a odolné
  • Dobře se ovládají, i když nejsou dotykové
  • Displej rozhodně nemá barvy a zobrazení, jako na obrázcích! Je ale dobře čitelný!
  • Vydrž baterie by mohla být lepší!
  • Přivítal bych i více ciferníků.
  • Mohlo by být více měření zdraví, třeba měření hladiny kyslíku v krvi.....
  • Cena je celkem vysoká.
  • Nejde platit kartou, ale to jsem ani nečekal.
  • Chybí mi výpočet odpočinku pro další trénink. Vypočítává zisk energie spánku, ale nepočítá dobu regenerace po výkonu!
  • Rámeček okolo displeje je zbytečně velký, ocenil bych displej až do krajů a třeba i tím menší velikost hodinek.

Celkově jsem spokojený, jsem rekreační sportovec / běžec a funkce jsou super.
Měl jsem jen chytrý náramek a toto je o level jinde. Celkově jsem spokojený, ale něco málo k 100% spokojenosti mi chybí...

Garmin Forerunner 955 Solar

Garmin Forerunner 955 Solar

Ověřený zákazník Alza.cz Reny Hrnky

Přidáno: 7. ledna 2023

(naposledy upraveno 7. ledna 2023)

Zakoupeno v Alza.cz

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Přidáno: 2. ledna 2023

• Dlouhá výdrž - solární nabíjení
  • Mnoho sportovních režimů
  • Cool vzhled (s kovovým páskem)
  • Voděodolnost
  • Umí platit
  • Offline TOPO Mapy
  • Dobře čitelný displej...
  • ...displej s mizerným rozlišením a barvami
  • Ovládání map je děs
  • Plastové šasi působí lacině, gumovým páskem cenu neobhájí
  • Solární nabíjení je úplně na nic
  • Pomalejší odezva systému
  • Nízká kvalita přehrávání hudby
  • Nefungují jako handsfree
  • Kov se snadno odře
  • Displej není safír kvůli solárnímu nabíjení, doporučuji raději safirovou verzi
  • Nemají bezdrátové nabíjení
  • Drahé (i v porovnání s minulou generací)

Hodinky Garmin jsou určitou legendou mezi svými uživateli. Někdy do té míry, že jim odpustí i spoustu nedostatků. Za vysokou cenu dostanete hodinky, co mají velmi dlouhou výdrž, mapy, které nemají konkurenci a hromadu sportovních funkcí. Design hodinek je někde mezi kovovým elegantním doplňkem a plastovýma hodinkama za dva tisíce. Kovová luneta se snadno poškodí, ale slušně chrání sklo displeje třeba i před kontaktem s kameny. Displej je parametrově prostě ostuda, ale uvidíte na něj za jakéhokoliv počasí. Nemá dotykové ovládání, ale zas není problém hodinky ovládat v rukavicích. Solární nabíjení není nabíjení, ale přímo hodinky z části napájí - znižuje spotřebu energie. Dobrá fíčura, ale možná je lepšé si koupit safirovou verzi, ta se tak snadno nepoškrábe. Ochranné sklo solárnímu nabíjení brání. Nespočet sportovních režimů a velmi přesným měřením, docela spolehlivou GPS a promyšleným ovládáním dělá z hodinek skvělý sportracker. Dobře funguje placení, fajn je velká podpora karet. Přehrávání hudby je naproti tomu mizerné, kvalita nestojí za nic. A výdrž baterie necelý měsíc? Skoro mi nevadí nutnost nosit sebou předražený a krátký kabel, když už hodinky nemají bezdrátové nabíjení. Celkový dojem je tak někde mezi. Huawei gt2 pro za zlomek ceny vypadají jako mnohem dražší hodinky. Taky se nabíjí bezdrátově a vydrží docela dlouho. Jen neumí platit a navigovat. Garminy jsou něco jako mít VW v plné výbavě s příplatkových paketem. Jsou lidi, co vám to budou závidět, jsou lidi, co vám budou tvrdit, že není nic lepšího, ale většina se spíš zeptá, proč jste dali tolik peněz za takovou blbost.

Garmin Instinct 2 Camo Edition

Garmin Instinct 2 Camo Edition

Ověřený zákazník Alza.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 2. ledna 2023

(naposledy upraveno 2. ledna 2023)

Zakoupeno v Alza.cz

Garmin Forerunner 235

Ondřej Částek Ondřej Částek

Přidáno: 29. prosince 2022

Nedoporučuje produkt
  • Jsou to hodinky na běhání.
  • Tlačítka k ovládání se zmáčknou velmi lehce. Pokud máte rukavici nebo poutko hůlky okolo zápěstí, často se stane, že se aktivita stopne, aniž chcete - a aniž byste si toho vůbec všimli. Bohužel tlačítko start/stop je orientováno právě tak, že je k tomuto nechtěnému zmáčknutí nejnáchylnější. Dost často se to také stává při dávání batohu na záda.
  • Hodinky mají přednastaveno jen 5 aktivit (běh, běh uvnitř, kolo, kolo uvnitř, jiné). U jiné se nespouští GPS (i když mám dojem, že někdy ano). Problém je, že aby se aktivita přenesla z hodinek, je třeba mít na telefonu nejen zapnutý BlueTooth, ale i být připojen k internetu. Samotný BT prostě nestačí. A díky připojení k internetu je tak aktivita okamžitě sdílena (kamarádům, do Stravy). Samozřejmě můžete mít sdílení zakázáno, ale přijdete o půlku zábavy (výzvy, atd.). No a teď ten problém: když chcete zaznamenat jinou aktivitu (lyže, běžky, cvičení...), tak si musíte vybrat něco z těch základních a následně to v telefonu (na webu) změnit na tu správnou aktivitu. Ale mezitím už to putuje k vašim kámošům a např. na Stravě se ten typ aktivity už nezmění.
  • Lze sice doinstalovávat aplikace třetích stran, které pak suplují chybějící aktivity v hodinkách, ale ty jsou buď placené, nebo často havarují, autor je neaktualizuje při aktualizacích softwaru hodinek, atd. atd., nehledě na to, že pro jejich instalaci musíte do telefonu instalovat novou apku, složitě hledat tu správnou... Já zatím zvládl doinstalovat skialpy a chození.
  • Dál potom chybí např. Body battery a podobné funkce, které jsou i v levnějších modelech.
  • V neposlední řadě je pravda, že měření tepu na zápěstí je dost nepřesné, především nechytá výkyvy směrem nahoru. Asi je to dáno technologií a ne hodinkami, ale jsem dost zklamaný. Cvičím a vím, že jsem vytočil tepy hodně vysoko např. u kliků, ale hodinky zůstávají zcela v klidu a říkají mi, že mám tf třeba jen 80 bpm.
  • Nechápu, proč je tento model tak drahý, když vlastně nic neumí.
  • Na posledním místě se mi nevejde pod rukávy košile, takže jeho nošení je omezené opravdu jen na sport.

Mám hodinky už čtyři roky a čím dál více lituji této volby.

Garmin Instinct Crossover Solar

Garmin Instinct Crossover Solar

Ověřený zákazník Helvetia hodinky Ověřený zákazník

Přidáno: 29. prosince 2022

Zakoupeno v Helvetia hodinky

Doporučuje produkt
  • Výborná komunikace s mobilní aplikaci, přesně, dlouhá výdrž, super luminiscence. Mnoho nastavení
  • Kdo nechce vyloženě digitální čas a mnoho barev na displeji, tak jsou super. Kdo má rád hybridni hodinky doporučil.bych Timex one tauch ale o 10tis dražší a nemají tolik funkci a možností jako.Garmin.
  • Sklíčko není zrovna super
  • Náročnost na obsluhu, návod 115 stran
Garmin Forerunner 255

Garmin Forerunner 255

Ověřený zákazník hodinky-365.cz martin

Přidáno: 26. prosince 2022

• hodinky super
  • v balení nebyl český návod

hodinky super,ale díky tomu že mají tolik funkcí ,tak mi velice chybí český návod,což řadím jako velké mínus. :(

Garmin Forerunner 255S

Garmin Forerunner 255S

Ověřený zákazník Electro World Toki

Přidáno: 25. prosince 2022

(naposledy upraveno 25. prosince 2022)

Zakoupeno v Electro World

• Skvěle sedí na ruce
  • Dají se dobře přizpůsobit.
  • Dobrá aplikace

Přidáno: 19. prosince 2022

Zakoupeno v iSPACE.cz

Nedoporučuje produkt
  • Počáteční WOW efekt z mnoha funkcí
  • Monstrózní nárust kroků při jízdě aute
  • Neustálé odpojování od telefonu
  • Aplikace do telefonu

Počáteční WOW efekt z mnoha funkcí byl vystřídán zklamáním:
V manuálu popisují, že může během jízdy autem docházet k malému přičítání kroků. Toto není pravda, kroky to přičítá opravdu hodně, nad rámec snesitelnosti.
Neustále se odpojují od telefonu, zkoušeno s několika přístroji.
Aplikace do telefonu musí být připojena k internetu, aby se zobrazila historie.
Vzhledem k vyšší ceně to jsou neomluvitelné nedostatky

North Edge TANK

North Edge TANK

Ověřený zákazník Northedge.cz MiLo

Přidáno: 19. prosince 2022

Zakoupeno v Northedge.cz

Doporučuje produkt

Koupil jsem přesně co jsem hledal. Plastové hloupé hodinky. Dobře čitelný ciferník!

Garmin Forerunner 255 Music

Garmin Forerunner 255 Music

Ověřený zákazník hodinky-365.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 16. prosince 2022

(naposledy upraveno 16. prosince 2022)

Splnuji vse co uvadi

Garmin fenix5 Plus

Garmin fenix5 Plus

Ověřený zákazník Originalky.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 12. prosince 2022

(naposledy upraveno 12. prosince 2022)

Zakoupeno v Originalky.cz

Ověřený zákazník K24.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 7. prosince 2022

Zakoupeno v K24.cz

Doporučuje produkt
  • Hodně muziky za rozumné peníze
Garmin Instinct 2 Solar

Garmin Instinct 2 Solar

Josef Chudoba Josef Chudoba

Přidáno: 6. prosince 2022

• Intuitivní ovládání
  • Kvalitní displej
  • Dobrá vydrž baterie
  • Odolnost
  • Až na pár detailů (pro mě) vybaveny jako "vlajková loď"

Dobrý poměr cena výkon

Garmin Instinct Solar

Ověřený zákazník hodinky-365.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 5. prosince 2022

• mám teprve 3 dny, na pohled odolné, ale zároveň lehké
  • spousta možností nastavení, zbytečně nevybíjím baterku, funkcí, kterou nepoužívám
  • solární dobíjení -plně posoudím až bude slunce déle na obloze ;-) v prosinci je to nerelevantní
  • intuitivní ovládání

Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25