Nejnovější recenze ze sekce Sporttestery
- řada skvělých funkcí
- kvalita a vzhled
- nízká hmotnost
- cena je docela vysoká
Vynikající sportovní hodinky pro toho, kdo chce o svém těle a jeho změnách při tréninku a závodě vědět co nejvíc.
Zboží je naprosto odpovídající mému požadavku.
- kvalita zpracování
- displej
- monitorování sportu
- nelze odmítnout hovor, pouze "ztišit" vibrace hodinek - přednastavené odpovědi jsou pro sms, whatsapp, messanger :-(
- Dlouha vydrz, az mesic bez aktivit
- Pasivni displej, nezhasina
- Spousta aktivit a zdravotnich parametru
- Solarmi dobijeni na slunci
- Nema dotykovy displej
- Nema kontrasrni displej LED
- Nema barevny displej
- Displej je konfiguro atelny jen v nekolika prvcich
- Displej je maly a rozdeleny na dva
Chtel jsem mit stale zobrazeny displej s dostatecne citelnym zobrazenim hodin. Altivni displeje lze nechat stale svitit, ale pak je jejich vydrz tragicka. Tento pasivni zobrazuje stale, hodiny jsou citelne bez bryli a na slunci lze bez bryli dokonce precist i drobne udaje.
Za 4 dny pouzivani a seznamovani se, s jednou hodinovou aktivitou, bez pobytu na slunci, klesla baterie z 84% na 55%. Zatim jsem tedy nedobijel. Predchozi Amazfit Stratos mely vydrz kolem 6 dni z plneho nabiti a jejich pasivni displej nebyl takto hodne kontrastni.
Samozrejme, nejsou to hodinky pro kazdeho. Pro dobrodruha, ktery byva dlouho v prirode a oceni vydrz nebo solarni dobijeni, jsou skvele. Pro mestskeho floutka, ktery chce na displeji sledovat serialy a hrat hry - by byly za trest.
Hodinky obsahuji NFC, tedy placeni hodinkami. Mel jsem trochu problem s parovanim Visy od Raiffky, ale jine kombinace banky a karet funguji. Mozna vas zarazi, jak lze platit hodinkami, kdyz neobsahuji dotykovy displej, jak se zadava PIN?Je to udelane tak, ze na displeji naskoci karusel, pro nekoho kolo stesti, a vy tlacitky otacite a vybirate cisla na jeho obvode. Neni to tak rychle jak u dotykoveho displeje, ale zase se nezmylite v tom, do ktereho cisla prstem dobete. Takze za me spis vyhoda, nez nevyhoda
Návod je v češtině ale hodinky ceskÿ název neznají vracím
- This is a great smartwatch for those who still want all the benefits of a smartwatch but don't like the gimmicks or the colours.
Skvělé hodinky,na běh ideál.
- Jsou to moje první Garminy tak se stále ještě učím
Zatím nic
- Vzhled
- Komfort nošení
- Spousta funkcí
- Kvalitní GPS
- Display
- super
tyto hodinky me moc potěšili mají hodně funkcí a dobře čitelnej displej a sou za přijatelnou cenu moc mě potěšili doporučuji
- Chybí návod v češtině!
Hezké, malé pro ženy.
Garmin Instinct Solar
Registrovaný uživatel
Přidáno: 14. dubna 2024
(naposledy upraveno 20. dubna 2024)
Zakoupeno v Hodinky.cz
- Hodinky můžu nosit i na mém poměrně útlém zápěstí a nevypadá to blbě. Oproti např. chytrým hodinkám od Samsungu( nic proti nim), poskytují mnohem více informací a možností monitoringu a po stažení free aplikací Garmin connect a Garmin explore, jsem doslova zavalen množstvím údajů o celodenní činnosti. Ani není nutné si kupovat navigační aplikaci, i to je zde gratis v aplikaci Garmin explore. Zcela se však hodinky vymykají konkurenci svojí výdrží. Pokud se smíříme s monochromatickým LCD displejem a trochu nižším rozlišením, tak asi těžko najdeme jiné chytré hodinky s takovou výdrží. A solární dobíjení je třešinkou na dortu, vyžaduje to ale přímý sluneční svit aby byl efekt dobíjení patrný.
- Naprosto bezproblémové párování s telefonem Samsung.
- GARMIN !
- V dnešní době bych čekal indukční nabíjení bez nutnosti připojovat hodinky kabelem.
Hodinky můžu rozhodně doporučit, displej sice nevypadá tak atraktivně a cool jako barevné AMOLED displeje u jiných hodinek, ale to více než dostatečně kompenzuje množství měřených kondičních a navigačních údajů zobrazovaných v apce na telefonu, bezkonkurenční výdrž a možnost solárního dobíjení.
Ne náhodou patří Garmin k předním dodavatelům avionických a navigačních systémů v oblasti soudobého moderního letectví.
- Příznivá cena k funkcionalitě
Kvalita řemínku. Po delším používání mi u předchozích hodinek cca po 5 letech používání praskl a náhradní díl není.
- je to rozhodne vyssi rada Garminu a tedy srovnatelna s Fenix
- Hodinky jsou opravdu male, ale pro zeny asi ideal
- Velmi špatná viditelnost a čitelnost displeje
- Displej hodinek je docela malý
- Velikost vyhovující i pro ženu
- Dostatek funkcí + platba kartou
- Celkem jednoduché ovládání
- Peru se s řemínkem ,ale to je moje volba, budu muset vyměnit.
Poprvé s Garminem a příjemná změna, zatím bez nedostatků, solární dobíjení, dlouhá doba vydrž baterie, apka take jednoduchá
Vynikající
- vzhled
- skvělý displej
- velikost
- je to Garmin
- při jízdě autem v noci always-on displej je trošku otravný
- až moc funkcí
Je to skvělej kus hardwaru, upgradoval jsem po mnoha letech z VivoActive 3 a je to teda velkej upgrade. Skvělý je displej, skvělý jsou i další funkce, kupodivu je moc příjemné ovládat hodinky tlačítky. Za mě to je moc povedenej kus hardwaru.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »