Nejnovější recenze ze sekce Sporttestery
- jednoduchost
- Velký výběr funkcí
Vyčnívající display nad úroveň - větší riziko poškození
- Lehké
- Výdrž baterie
- Čitelnost i na přímém slunci
- Ovládání kombinací tlačítek a dotyk. displ.
- Přehrávač hudby s pamětí
- Propojitelnost s cyklo powermeterem atd.
nešly spárovat s telefonem
- spousta funkcí, ze kterých si každý vybere
- bezva čitelný displej na slunci i v noci
- dobrá cena za kvalitní výrobek
- výborná výdrž baterie v běžném provozu
- řemínek spolehlivě drží na jakkoli "silné" ruce
Z různých variant jsem si vybral model Instinct 2. Jsem spokojen s funkcemi, sledujícími zdravotní stav, turistické i ostatní parametry. Jsem rád, že mám tento výrobek.
Netreba telefón.
- výdrž b
- NFC
- funkce
- za cenu ~4500-4800 vynikajici oproti konkurenci
- baterie a hmotnost hodinek
- nerusive (oproti treba apple watch ktere jsou nadesignovane aby rozptylovaly)
- citelnost na slunci
- nemaji mapy, nenahradi uplne cyklo navigaci pro narocnejsi, ale muze stacit pokud si pripravite cesty
- pokud budete hodne pouzivat gps u delsich aktivit baterie to pociti
libi se mi sportovni look i pomerne "min cool" technologie displeje oproti dnesnim barnevnym, ktera je vyborne citelna na slunci
- V popisu neuvedeno jestli maji hodinky senzor tepu
- Malo fotek v popisu
- Potreba prikoupit hrudni pas
Vše funguje jak má. Navíc komplet v češtině. Velmi kvalitní produkt.
- Hodinky přišly bez českého návodu.
- Přesná GPS
- Kvalita zpracování
- množství sportovních profilů
- krásný design
- offline mapy
- skvělý poměr cena/vykon
- lehké
- nemají NFC na placení (ale s tim jsem pocital)
Skvělé hodinky, které jsou schopny konkurovat i dražším modelům od Garminu. Ve své cenové hladině nemají konkurenci.
Mám obyč. 2X, nikoli verzi Tactical. Zatím nenošeno, objednáno na základě poměrně nadšených ohlasů, rozličných recenzentů.
Lehké, hezký vzhled, dobře ovladatelné, sposta funkcí.
- Poměr cena / výkon
- Velká výdrž baterie
- Vestavěná svítilna s možností měnit intenzitu světla
- Dvě barvy svícení - bílá (možnost měnit intenzitu) a zelená (bez změny intenzity)
- Méně fyzický aktivit
Kdo vyloženě nepožaduje dotykový display, pak jsou hodiny Garmin Instinct 2x skvělou volbou.
I když hodinky nedisponují tolika sportovními funkcemi a mnoha dalších vymožeností v porovnání s modely Epix, Fenix s Tactix, tak jsou skvělými konkurenty.
Neskutečná výdrž baterie, odolnost i vzhled podobající se hodinkám G-Spock.
Mám je pět dnů tak hodnotit nemůžu
- výdrž baterie, jednoduché ovládání, navigace / záznam trasy / horská kola (a spousty jiných) - komunikace s MT app OK
- výdrž na jedno nabití
- čitelnost displeje
- Garmin Pay
- Solární nabíjení
- Tlačítkové ovládání
- Odolnost
Hodinky jsem si vybral na základě recenzí Vašeho youtube kanálu. S hodinkami jsem velmi spokojen.
- Funkce přímo na běhání
- Doporučení pro trénink
- Výdrž baterie
- Snadná synchronizace
- Zabudované GPS
Hodnotím na základě zatím týdenního používání. Přešel jsem z Fitbitu (Charge 2, Vesra 2) a krátké epizody se Suunto. Velmi kladně hodnotím funkce přímo pro běžce - doporučení pro trénink na základě zadaného cíle, možnost tréninku na míru s virtuálním trenérem, pokročilejší data o připravenosti na trénink, body battery apod. Oproti Fitbitu Garmin ukazuje méně spálených kalorií, vyšší VO2 max a nižší klidové tepy. V diskusích jsem se ale dočetl, že to je pro Garmin charakteristické a prý přesnější než Fitbit. Na hodinkách se dá spousta věcí přizpůsobit, na ovládání, které je proti Fitbitu trochu složitější, se dá zvyknout (odpovídá to ale tomu, že tyhle hodinky toho umí násobně víc než Versa 2). Je skvělé, že podle aktuální formy a jejího vývoje hodinky odhadují tempo, za které člověk může zvládnout závod, na který se připravuje.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »