Poradna Suunto M5 Women

Autor: Anonym | Vloženo: 22.04.2014 000 07:56 | Témata: Poradna Suunto M5 Women

Anonym

Suunto nebo polar

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat v čem se liší Polar FT40 a Suunto M5, popřípadě, který se více hodí pro úzkou ruku.
U sporttestru chci funkce měření tepové frekvence, stopky a rozdělení do zón.
Děkuji za radu

  • 22. dubna 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    funkčně jsou si tyto modely dosti podobné, zásadní rozdíl je ve vzhledu.
    Oba modely maji dámskou verzi, takže s úzkou rukou mít problém nebudete. Ani jeden z těchto modelů nemá mezičasy. Pokud by jste u stopek chtěla používat mezičasy, vhodný je třeba Polar RCX3 v bílém dámském provedení.

    Model Polar FT40 se již pouze doprodává, Polar tento povedený typ vyřadil nepochopitelně z nabídky a zůstává tak pouzte vyšší model z fitness řady FT60, nebo zmíněný RCX3, který je velmi dobře vybaven a umožňuje případně rozšíření o moderní externí GPS.

    Pulsmetry.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • hodinky-sport.cz

      22. dubna 2014 - Oficiální zástupce obchodu hodinky-sport.cz

      Papírově vypadají podobně.
      Ale ve skutečnosti až tak podobné nejsou. Zásadní rozdíl není ve vzhledu, ale v tom, jak hodinky "pracují" s uživatelem. U polaru se dá z hodinek vytáhnout mnohem více dat, mají například info o % tuků, test kondice a další a další funkce.
      Oproti tomu Suunto M5 je na výstupy mnohem chudší, a kromě funkce "trenéra" zase tak zajimavé nejsou. Navíc jsou cílené na uživatele, kteří nechtějí vůbec nic s hodinkami řešit. Tedy zapnout, sportovat, sledovat jak se jim plní denní dávka naordionovaná "trenérem", a pak zase trénink ukončit.
      Záleží na uživateli, jestli se chce nechat vést, nebo si své trénink sám organizovat. Osobně se přikláním k druhé variantě.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.