Nejnovější recenze ze sekce Sporttestery
OK
Předčilo očekávání... V tuto chvíli pro běžce dle mě nej poměr cena/kvalita.
- Ideální velikost (mám obvod ruky 17cm a větší by mi při spaní zavazely)
- Výborná výdrž 1-2 týdny podle množství aktivit s GPS
- Displej skvěle čitelný i bez pohybu ruky; obzvláště venku.
- Nepřeberné množství ciferníků v aplikaci Garmin Connect IQ.
- Nízká váha a mírně pružný silikonový řemínek – přes den je skoro necítím a měří spolehlivě i při malém utažení.
- Funkční záznam plavání na otevřené vodě i při stylu prsa (hodinky neustále pod vodou).
- Celkem přesný i při plavání v bazénu (počítání délek i měření tepu).
- Krokoměr nepřičítá téměř žádné kroky při řízení auta (ale při čištění zubů ano)
- Spousta tréninkových plánů, které se přizpůsobují uživateli
- Zpracování spánkových dat vyžaduje připojení k internetu
- Hodně široký rámeček kolem displeje; při světlém pozadí ciferníku to bije do očí – nevyužitý prostor.
- Tlačítka na levé straně se musí trochu více mačkat; na první cvaknutí nic neudělají (už to ale nevnímám).
- Nedá se nastavit funkce tlačítek (např. při dlouhém stisku).
- Garmin-pay vyžaduje aspoň jednou za 24h zadat PIN (doporučuji nastavit 0000 a pak je to rychlovka).
Šedá barva vypadá docela obyčejně a za černou verzi se mi nechtělo připlácet 1000kč (hudbu bych nevyužil). Ale na Alíku se dá za pár korun koupit černý řemínek a „Hard case“ / „TPU Watch cover“.
Pro prodloužení výdrže baterie doporučuji vypnout měření SPO2 a zvolit ciferník, který zobrazuje vteřiny jen při pohybu rukou.
Displej super, decentní podsvícení umožňující čtení i v absolutní tmě a zároveň neosvěcující široké okolí. Krátký pásek. Překvapila mně nutnost nadstavit všecky funkce a parametry hodinek (předešlé hodinky G -Shock se řídili rádiem) - ale po nadstavení makají perfektně.
Garmin Instinct 2
Přidáno: 5. listopadu 2023
(naposledy upraveno 5. listopadu 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
návod jak na raketoplán, ale vynikající hodinky
Spokey Hearty HR
Přidáno: 2. listopadu 2023
(naposledy upraveno 2. listopadu 2023)
Zakoupeno v TN Trade
- Funguje, ale až po výměně bateriíí.
splňuje vše, co sliboval
má i nadmořskou výšku
má předpověď počasí
2 řemínky
lehké hodinky
poté, co v hodinkách odešla baterie a já sehnal a zaplatil servis za její výměnu Vám přijde email, že výrobce tomtom ukončuje jejich podporu. aplikace v mobilu již nestahuje aktivity a nelze s daty pracovt ani nikam exportovat či prohlížet. hodinky k ničemu. teď jsou z tohoto sporttesteru za 6tisíc jen obyčejné hloupé digitálky co ukazují čas a datum. nic víc.
- Jedinečný retro design.
- Krásně vypadají.
- Mezi mnohem dražšími modely není až takový rozdíl.
- Solární dobíjení které skutečně funguje!
Pokud nechcete machrovat se super drahými Garminy. Máte rádi přírodu, outdoor a vojenství. Tak za mě jednoznačně tato volba. Navíc ve slunných dnech v podstatě nebudete potřebovat nabíječku. Za mě super hodinky v retro designu nabité technologiemi. Produkt doporučuji i na běžné nošení. Černá univerzální barva, pro vojáky zase zelená.
- Vše dle bez očekávaných ne očekávaného
- Jináč vše ok super a bomba vážně!
- Zadní strana nelicuje s přesností vertikální linie spolu s úchyty na řemínek. Za šroubováno o malinky stupeň vedle. Vidno podle aj čtyř těchto šroubů uchycenymi zadní strana hodinek.
kvalitní Timex produkt
- Hodinky opravdu pro sport , vše co amatér potřebuje .
Topka bomby
Pomalé a složité.
- masivní hodinky
- zatím je zkouším
- zatím se nepřipojily přes Bluetooth
- Je potřeba dokoupit kryt na na hodinky
Dlouhá výdrž baterie, mnoho funkcí a grafů, pěkný vzhled, kvalitní zpracování.
Měl jsem určitá očekávání, ale realita je přeskočila o dva levely. Špičkové hodinky. Design, hmotnost - super. Displej extrémně skvělý, včetně čitelnosti na slunci! Překvapení pro mě je "nežravost" toho displeje. Za hodinu aktivity s GPS a stále rozsvíceným displejem je spotřeba 4%,což je méně, než na předchozích Fenix6 s transreflektivnim displejem. Po pěti dnech jsem se svým stylem používání na 75% baterky. Fenix 6 už bych dával nabíjet s 30%.Hodinky jsou svižné, reagují na vše okamžitě. Maximální spokojenost. Váhal jsem mezi 955 a 965 právě kvůli typu displeje a tím pádem spotřebě baterky. Není se čeho bát. Jsem rád za volbu 965 a doporučím ji každému, kdo váhá. GPS je velmi přesná, snímač tepovky reaguje skvěle a rychle na změny tepu. Myslím, že aktuálně je toto nejlepší výrobek z tohoto segmentu na trhu. Když budu porovnávat s jinými značkami (a že jsem se tím asi půl roku zabýval!), všem vždy chybí něco zásadního, většinou to ztroskotá na platební kartě. Forerunner 965 jsou komplexní hodinky, kterým nechybí nic. Telefonování přes hodinky nepreferuji. To jediné může někomu chybět.
- Elegantní hodinky nejen na sport, téměř 7 denní výdrž baterie, rychlé dobití cca do 30 minut, přesná GPS, dobrá viditelnost displeje i za slunečního svitu, intuitivní ovládání, v pohodě i bez manuálu, dobrá aplikace k hodinkám v mobilu, lehké díky titanovému tělu, hodí se pro každou příležitost, i ta cena vzhledem kvalitě těchto hodinek je rozumná, na to, že tato značka není běžně kupovaná, jsem s nimi max.spokojený.
- pozdější odezva displeje při dotyku a posunu prstu ruky na safírovém sklíčku, malý výběr ciferníku v hodinkách
výhody jsou popsány výše, nevýhody jsou zanedbatelné
- jsou dobré
- JSOU V ČR NEOPRAVITELNÉ - PŘI OPRAVĚ, NAPŘ. VÝMĚNĚ BATERNY, NENÍ SCHOPEN DODAVATEL ZARUČIT VODOTĚSNOST
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »