Nejnovější recenze ze sekce Sporttestery
- Nabíjí se rychle
- optimální interface = jednoduchá manipulace během sportovních aktivit
S hodinkami jsem spokojený. Mají dobrou výdrž a hodně funkcí. Hodinky mi se zapnutým SPO2 přes noc, jedním 130km výletem na kole a dalším krátkým s rodinou vydržely 10 dní. Jinak bez sportů a měření SPO2 vydrží skoro měsíc.
Počítání bazénů bez GPS (když nejste náhodou venku v Podolí) je jakž takž, obere mě většinou o 2 bazény na 1km. Takže ve výsledku místo 3km naplavete 3,150km (zatím jsem testoval na 25m). Takže vás dokopou dát ještě více . Ale zase lepší, než to do zblbnutí počítat. Škoda, že neexistuje tlačítko na korekci bazénů v průběhu tréningu.
Zvažoval jsem ještě Fénixe, ale došel jsem k tomu, že mapu na ruce nepotřebuji a výdrž je pro mě důležitější.
Solární nabíjení - když jsem nechal asi 2h na sluníčku, tak poskočila výdrž o jeden den. V při treku v létě na horách to tedy asi nějakou energii nasbírá.
Kvalita
Dárek pro syna. Z hodinek je nadšený, jsou robustní a odolné, což jsme uvítali. Funkce jsou dostačující.
Zatím jen velmi krátká zkušenost. Ale jsou primárně běžecké. Velmi lehké, přesné. Baterka super.
Nadšená. K té ceně skvělé
Garmin Forerunner 255
Registrovaný uživatel
Přidáno: 10. května 2023
(naposledy upraveno 12. května 2023)
- Když fungovaly, byly dobré.
Po aktivitě plavání byly mrtvé (cca 100 m v bazénu). Celkem naplaváno cca do 1 km v bazénu. Když jsem promačkával horní pravé tlačítko, jevilo se mi, že se z něj uvolňuje nějaká vlhkost. Tipuji porušení vodotěsnosti. Což mě u hodinek, 3 měsíce starých, které mají ve vodě do 1 km (jen bazén), přičemž jsou určené na závodní triatlon, docela překvapuje - tím spíše v této cenové relaci a od tohoto výrobce. Teď už čtvrtý týden čekám vyřízení reklamace, což mi přijde od dvojice Garmin-Alza jako dost šílený.
- čekám na daňoví doklad !!! neposlali jste!!!
Super hodinky,dlouhá výdrž baterie.
Super mají vše co jsem chtěla
- Velmi přesná GPS, přesně kopíruje pohyb, z leteckého snímku přesně vidíte, na které straně silnice jste běželi.
- Funkce STAMINA opravdu pozná, kdy jste vyšťaveni a máte dost - ověřeno v praxi.
- Displej - výborná viditelnost, chytrý úsporný režim, když máte ruku u těla
- Velmi lehké hodinky - lehčí než např. 920 XT
- Měření srdečního tepu bez nutnosti hrudního pásu
- Spousta vychytaných funkcí
- Velká výdrž baterie - můžete běžet i 24 hodinovku :-)
Vše dle očekávání, dobá výdrž baterie,čitelný displej, lehké.
Garmin Forerunner 255S Music
Registrovaný uživatel
Přidáno: 29. dubna 2023
(naposledy upraveno 10. května 2023)
Po aktivitě plavání byly mrtvé (cca 100 m v bazénu). Celkem naplaváno cca do 1 km v bazénu. Když jsem promačkával horní pravé tlačítko, jevilo se mi, že se z něj uvolňuje nějaká vlhkost. Tipuji porušení vodotěsnosti. Což mě u hodinek, 3 měsíce starých, které mají ve vodě do 1 km (jen bazén), přičemž jsou určené na závodní triatlon, docela překvapuje - tím spíše v této cenové relaci a od tohoto výrobce. Teď už třetí týden na reklamaci (Alza).
funguje dobře, jsem spokojený
Suunto 9 Baro
Přidáno: 24. dubna 2023
(naposledy upraveno 24. dubna 2023)
Zakoupeno v Richsport.cz
Rychlé dodání
Krásné hodinky, dobře se nosí, perfektně sedí, při sportu nezavazí, jednoduché nastavení i ovládání.
Super,kvalitní zpracování. Neskutečně narvane funkcemi.
Velice doporučuji.
Výdrž baterie, světlo, přesnost GPS.
Není co vytknout
- Funkce
- Lehké
- Zatím žádná
- slušná výdrž baterie
- velmi odolné provedení
- měření kroků a dalších fit-parametrů i s aplikací se zdá dosti dobré
- minutníček na ruce
- upozornění na příchozí hovory na ruce, aniž zvoněním mobilu ruším jiné
- řemínek je kvalitně proveden a dobře drží
Hledal jsem náhradu za starší Mi Band 4, který mi nabízel:
- měření kroků
- upozornění na příchozí hovor a zprávy (aniž bych zvuky mobilu rušil jiné)
- minutníček
který by mi nepadal z ruky a který by měl podobně dobrou výdrž na jedno nabití (Mi Band byl 26 dní, Garmin deklaruje 28 dní, ale při různých aplikacích to bude asi méně, odhaduji 14-20 dní)
Chtěl jsem něco, co mi bude sloužit a nebude mne otravovat stálým nabíjením.
A mám, co jsem si přál.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »