Poradna Suunto Ambit 2 HR

Autor: | Vloženo: 21.04.2015 000 20:13 | Témata: Poradna Suunto Ambit 2 HR

Da se do hodinek zadat souřadnice a jít podle nich?

jsem fanda do kešeka potřebuji něco co mě k nim navede a není buhvijak velké. Díky za odpověd.

  • KWS České Budějovice

    KWS České Budějovice

    22. dubna 2015

    Dobrý den,

    ano, tahle možnost je u všech modelů Ambit. Ambity pro tyto účely využívají funkci POI (body zájmu). Takový bod zájmu se dá v hodinkách nastavit dvojím způsobem. Buď po připojení k počítači a zadání souřadnic přes webovou aplikaci www.movescount.com (ty se pak následně uloží do hodinek) a nebo GPS souřadnice zadáte manuálně přímo v hodinkách. Kapacita paměti je také velmi dobrá, můžete uložit až 100 takovýchto bodů zájmu.

    Navigační funkce naleznete u všech Ambitů. Za předpokladu, že byste nepotřeboval multisport na plavání a cyklistiku, tak vám bude určitě vyhovovat i varianta Ambit2 R (HR).

    V případě zájmu nebo dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Tomas

      23. dubna 2015 - Tomas

      nepotřebuji multisport na plavaní ani ciklistiku. Takže to jsou nejaké jiné modely hodinek? Z jakou přesností GPS funguje a jak je to se signálem je to lepší jak mobil?


    • KWS České Budějovice

      27. dubna 2015 - KWS České Budějovice

      Dobrý den,

      ohledně modelů jsou zde tři varianty. Ambit2 je nejvyšším modelem, který má všechny outdoorové, tak i tréninkové funkce. Ambit2 S je varianta, u které není tlakové čidlo, tudíž nepodporuje barometrické funkce a kapacita baterie je poloviční. Ambit2 R je stejná varianta jako S, jen neobsahuje sportovní režim na kolo, plavání a multisport (což znamená, že v rámci jednoho cvičení můžete přepínat sportovní režimy).

      GPS funguje s přesností na 1m a stabilita signálu je velmi stálá. Jelikož Suunto má tradici v navigačních zařízeních od roku 1936 tak určitě svými parametry předčí jakýkoliv mobilní telefon. Hodinky Ambit vždy navazují spojení se třemi satelity a ukládají si do paměti poslední použitou polohu. To znamená, že při pravidelném používání navážou spojení během pár vteřin. Také k tomu napomáhá šikovně umístěná anténa. U telefonů bohužel občas dochází k dlouhému navazování spojení, výpadkům signálu a nepřesnosti záznamu, to se u Suunta nestane.

      Jelikož se zajímáte spíše o navigaci a GPS tak by vám mohla vyhovovat varianta Ambit2 R, pokud chcete v hodinkách mít i barometrické funkce (předpověď počasí, bouřkový alarm a teplotu) tak by jste musel zvolit Ambit2. Samozřejmě zde bude i rozdíl v ceně.

      V případě zájmu nebo dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.