Poradna Sporttestery


Autor: | Vloženo: 21.07.2014 000 11:36 | Témata: Poradna Sporttestery

Jaký vybrat sporttester?

Dobrý den,

chtěla bych sporttester pro jednotlivé sportovní aktivity (cyklo, chůze, bruslení), tak aby se to ukládalo jednotlivě pro tu aktivitu, kterou zrovna dělám s uložením.


Předem děkuji za odpověď

  • 21. července 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobry den, polozil bych dopnujici otazku tazazeli, jakym zpusobem chce vysledky mereni jednotlivych sportu filtrovat? Dnes jsou 2 moznosti - bud primo v hodinkach nebo vice rozsirena pres web, do tretice se pak nabizi alternativni reseni pomoci mobilu.
    Pokud vezmu tu nejbeznejsi variantu, pak je vhodne napriklad toto http://www.polarshop.cz...

    pak mohou nasledovat modely RCX5, RC3 GPS, V800. Dalsi dotazy rad zodpovim na mailu [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Veronika

      21. července 2014 - Veronika

      .. a levnější varianta?


    • Veronika

      21. července 2014 - Veronika

      .. měření bude stačit v hodinkách. Hlavně mi jde o to, aby se mi pod jednotlivé aktivity ukládalo to měření a vše okolo.


    • PolarShop ®

      21. července 2014 - Oficiální zástupce obchodu PolarShop ®

      bohužel levnější varianta, kde by bylo možné aktivity filtrovat není. Filtrování podle typu aktivity přímo v hodinkách má bohužel jen nejdražší, dnes bývalý top model RS800CX - zde je to však omezeno jen na běh, kolo a ostatní sport. Nové typy, které jsem uvedl v předchozím textu umí aktivity filtrovat lépe. V hodinkách sice vidíte že jdete na kolo nebo běhat, nebo nějaký další jiný sport ale výsledky měření, tedy jejich součty se kumulují a rozděleně je možné sledovat jen internetovém deníku.
      Levnější variantou může být alternativa a tou je použít hrudní pás a telefon - tady jde jen o investici do pásu a mobilní aplikace např. Polar Beat ale i jiné umí nespočet aktivit, kde opět v deníků vidíte přehledy jako celku nebo jen vybraných aktivit. Tady je potřeba zvolit správný hrudní pás vzhledem k telefonu, který máte.


    • Veronika

      21. července 2014 - Veronika

      Ještě prosím o názor na typ polar RCX3.

      Děkuji za odpověď


    • PolarShop ®

      22. července 2014 - Oficiální zástupce obchodu PolarShop ®

      To je prvni v rade, ktery umi rozlisovat aktivity. Proti drazsim typum mu chybi moznost pridavat dalsi sporty. Obsahuje tedy beh, 2 kola, a treti, tzv. ostatni sport vyuzitelny treba na brusle. jeste zkusim neco vytvorit a poslu vam to.


    • PolarShop ®

      22. července 2014 - Oficiální zástupce obchodu PolarShop ®

      tady je taková krátká, dočasná ukázka pro lepší představu https://www.youtube.com...


    • Veronika

      22. července 2014 - Veronika

      Děkuji za odpověď a ukázku. Myslím si, že tento model by mně vyhovoval. Ještě se chci zeptat, jestli aktivita pro běh na sporttesteru může být pro chůzi (chtěla bych sporttester pro sportovní aktivity cyklo, chůze, bruslení).


    • PolarShop ®

      22. července 2014 - Oficiální zástupce obchodu PolarShop ®

      Ano, lze pouzit i pro chuzi. V zakladu hodinky meri tep, s doplnkovymi snimaci meri rychlost a vzdalenost, pri pouziti GPS pak jeste navic zakresli trasu do mapy. V pripade, kdy mate u hodinek jen hrudni pas, bude v rezimech beh,kolo a ostatni sport merit cas, tep, ulazovat zony tepu, casy useku,kalorie.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.