Poradna Polar M400 HR

Autor: | Vloženo: 26.12.2017 000 11:27 | Témata: Poradna Polar M400 HR

Párování s telefonem

Dobrý den,
dostala jsem sporttester M400, ale nejde mi spárovat s telefonem (Huawei P8 lite). Se sestřiným Samsungem A5 párování funguje bez problémů. Firmware v hodinkách mám aktualizovaný, aplikaci v telefonu jsem zkoušela odinstalovat a nainstalovat, oboje zařízení jsem restartovala, ale s úspěchem jsem se nesetkala. Tester mi hlásí, že se připojuje k zařízení a následně, že jej mám přiložit k zařízení a později, že žádné zařízení v blízkosti nezaznamenal. BT zapnutý mám. Nevíte, jak tento problém vyřešit?
Děkuji.

  • Hanka Hor.

    Hanka Hor.

    4. ledna 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Problém je v telefonu Huawei P8 Lite. Já už musím 2. sportovní hodinky vrátit, s tímto mobilem nejde aktuálně spárovat snad nic! Volala jsem na podporu Huawei (tel. 239018465), aby s tím něco udělali. Poradili mi obnovit tovární nastavení v mobilu. O víkendu to ještě zkusím, ale nevěřím tomu, že to pak spáruji.
    Jedna možnost: zahodit mobil a koupit nový (taky na to nemám), druhá možnost: volat opakovaně na Huawei podporu, ať s tím něco udělají!!! (Aktualizace softwaru.) Já už tam volala 3x a řeším to už od listopadu 2017!

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.