Poradna Garmin Instinct

Autor: | Vloženo: 17.03.2019 000 23:10 | Témata: Poradna Garmin Instinct

Délka uložené trasy pro navigování

Dobrý den,
jak jsem pochopil do těchto hodinek lze uložit trasové body dle kterých jsou schopné navigovat - moje otázka je, jak dlouhá může být tato trasa? Jedná se mi o vytrvalostní závody (třeba B7). Je možné si předem připravit a do hodinek načíst i takto dlouhé trasy (cca 100km).
Osobně zvažuji mezi těmito, Garmin Forerunner 235 a Xiaomi Amazfit Stratos 2S

Instinct mají pro mě výhodu právě v navigování a odolnosti, druhé dvě varianty zase podporují multisport, což se mi hodí na triathlony.
Díky.

  • 18. března 2019 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    u těchto extrémních závodů pro Vás může být limitující spíš výdrž baterie, ale B7 by měl Instinct zvládnout. Naplánovat trasu problém nebude. Model Xaomi neznám osobně, proto nechci hodnotit. Z hlediska triatlonu raději zvažujte model Forerunner 735 než 235. 235 nemá ani plavecký nebo multisportovní režim a má nižší výdrž baterie než 735. Z tohoto důvodu bych se v podobné cenové hladině rozhodoval mezi modely Instinct a Forerunner 735. Instinct nabidne trasování, barometrický výškoměr a velkou odolnost. 735 pokročilé sportovní funkce a funkce vhodné pro triatlon.

    Pulsmetry.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.