Garmin fenix5S Silver opticNová řada všestranných multisportovních GPS hodinek, nyní ve třech velikostech a různých provedeních, s ještě snadněji vyměnitelnými řemínky a celou řadou nových nebo... celá specifikace 12 990 Kč s DPH Zvolte variantu: |
Recenze Garmin fenix5S Silver optic
- Odborné (2) |
- Video (0) |
- Všechny (7)
- Vzhled a funkčnost
Zatím jsem velice spokojená, hodinky vypadají na ruce moc dobře, zdá se, že měření aktivit je dost přesné. Dříve jsem používala sportovní hodinky Sigma s hrudním pásem, Garmin mě však nalákal na Fenix 5S hlavně tím, že ačkoliv jde o chytré sportovní hodinky, vypadají i elegantně, nosím je běžně do práce (pracuji v kanceláři). Jsem stále překvapena množstvím naměřených údajů, stále se ještě učím orientovat hlavně v aplikaci Garmin Connect, tam je toho strašně moc.
Měření tepové frekvence: | Výborné - měří vždy přesně |
Nastavení funkcí a ovládání: | Bez problémů |
Při pohybu je/jsou: | Příjemné (vůbec je na ruce necítím) |
Přidáno: 25. září 2017
Gone4.Run: Garmin Fenix 5s, 5, 5X - recenze
Realne testovani Garmin Fenix 5, Fenix 5s a Fenix 5x. Jake jsou tyto hodinky v realnem pouziti? Recenze NENI jen prepsani technickych specifikaci, ale postrehy z realneho kazdodenniho pouzivani.
Celá recenze na www.gone4.runPřidáno: 30. července 2017
První týden s Garmin Fenix 5: Apple stvořil Apple Watch, sportovci Fenix!
Po prvním týdnu používání jsem maximálně nadšený a uvidíme, zda za dalších pár týdnů nadšení neopadne, to se však dozvíte v recenzi. Pokud byste chtěli koupit Fenix Garmin 5 již nyní, pak můžete například na odkazu níže s tím, že já osobně skutečně doporučuji, když už připlatit si za safírové sklíčko a velmi pozorně volit velikost, abyste na zápěstí nenosili orloj.
Celá recenze na www.letemsvetemap...100%
- Velmi kvalitní display, možnost si stáhnout další aplikace, doplňky i vzhledy ciferníku. Dlouhá výdrž baterie. Kvalitní zpracování.
- Vyšší cena
Zatím moje nej. sportovní hodinky
Měření tepové frekvence: | Dobré - občas vynechá |
Nastavení funkcí a ovládání: | Bez problémů |