Poradna Sigma RC 14.11

Autor: | Vloženo: 18.08.2014 000 21:16 | Témata: Poradna Sigma RC 14.11

Výměna baterie v hrudním pásu

Dobrý den,

je pravda že u hodinek sigma si mohu baterii v hrudním pasu vyměnit sama doma zatímco kdybych si vybrala značku polar, tak po vybití baterie v pasu je mi pas k ničemu a musím zakoupit novy???

Předem děkuji za odpověď

  • 18. srpna 2014 - Oficiální zástupce obchodu hodinky-sport.cz

    Dobrý den,
    u toho polaru jsou zabudované baterie jen u určitých modelů, a věřte že vydrží velmi velmi dlouho. Co se týče sigmy, ano, můžete si baterii vyměnit sama (stejně jako u většiny modelů u Polaru).
    Jenom je potřeba dávat pozor. Běžně se nám stává, že zákazníci reklamují nefunkční pás, a problém je ve špatně vyměnené baterii.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Nikol

      31. srpna 2014 - Nikol

      Chtěla bych se ještě zeptat, v čem se liší sigma rc 14.11 od sigmy RC 1209? Na sigmu rc 1209 jsem četla hodně negativní recenze co se týká měření pulsu nebo pokud by jste mi mohli poradit i třeba jiný sporttester. Chtěla bych hlavě měření pulsu, času a vzdálenosti. Stačí princip krokomeru, protože hlavně běhám a u jiných sportů mě ta vzdálenost až tak nezajíma. Ráda bych se finančně vešla do 2500,-. Děkuji za pomoc.


    • hodinky-sport.cz

      31. srpna 2014 - Oficiální zástupce obchodu hodinky-sport.cz

      Hlavní rozdíl je v tom, že čtrnáctky lze připojit k PC a dvanáctky ne.
      Co se týče negativních recenzí, je potřeba počítat s tím, že žádné měření není nikdy 100%. Nicméně pokud dobře sporttester zkalibrujete, bude měření mnohem přesnější. Tady u dvanáctek je to nejvíce znát. Pokud dobře zkalibrujete, dostanete se na celkem přesné čísla.

      Je potřeba brát v úvahu, že za cenu necelých 2000 kč dostanete řešení, které u konkurence stojí 2x tolik. Čili to musí mít jistá omezení. Tady je tím omezením samotný senzor 2v1. Za tu cenu to nemůže být 3D senzor, který umí sledovat kompletní pohyb nohy. U sigmy je senzor v hrudním pásu, a není schopný zaznamenat pohyb nohou tak jako konkurenční nožní snímače. Ale i přes to z něj jde dostat dost přesná čísla.


    • Nikol

      31. srpna 2014 - Nikol

      Mohl by jste mi doporučit nějakou konkurenční možnost...myslela jsem že s krokoměrem ta cena nebude tak výrazně odlišná jako s GPS a mohla bych najít něco s čím bych se vešla do svého cenového limitu, ale zároveň aby šlo o kvalitní produkt. Popřípadě kterou možnost z těchto dvou sigma sporttestrů by jste mi doporučil. Děkuji!


    • hodinky-sport.cz

      1. září 2014 - Oficiální zástupce obchodu hodinky-sport.cz

      Krokoměr je jen o něco málo levnější než GPS. Proto je ta Sigma tak oblíbená.
      Nejrozumější sporttester s footpodem jsou Polar RS300X.
      http://www.hodinky-sport.cz...


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.